2661 Правильне харчування за датою народження

Правильне харчування за датою народження


Правильне харчування за датою народження

Метаболізм залежить від дати появи людини на світ. Якщо вибирати продукти за допомогою нумерології, здоров’я буде більш міцним.

Правильний вибір їжі допоможе поліпшити самопочуття, підвищити енергетичний потенціал і привести в норму психоемоційний стан. При цьому жорстко слідувати списку рекомендованих продуктів необов’язково – достатньо харчуватися таким чином 2-3 рази в тиждень.

Як розрахувати кількість харчування

Припустимо, ви народилися 10 лютого 1975 роки (10.02.1975). Послідовно складаємо все числа, що входять в цю дату: 1 + 0 + 0 + 2 + 1 + 9 + 7 + 2 = 22. Тепер отримане двозначне число звертаємо по нумерологическим правилам до однозначного: 2 + 2 = 4.

Залишається вивчити список найкорисніших продуктів для цього числа і скорегувати свій раціон.

Меню за датою народження

Меню для «одиниці»: мед (кожен день); апельсини, мандарини, лимони, морква, абрикоси, жовті яблука і груші; гарбуз, кабачки, кукурудза в качанах; підсушені насіння соняшнику, мигдаль; кукурудзяна крупа; прянощі – імбир, мускатний горіх, лавровий лист, гвоздика. Частіше готуйте «енергетичний» салат з сирої тертої гарбуза і моркви, заправлений кукурудзяним маслом холодного віджиму.

Меню для «двійки»: будь-які сорти капусти, огірки, ріпа, картопля, редька, редиска; диня, ананас, яблука сорту «Білий налив», виноград світлих сортів; кисломолочні продукти; лляне насіння, підсушене на сковороді без масла. Найважливіший овоч для «двійок» – капуста. Її можна вживати в сирому, тушкованому, відварному вигляді.

Меню для «трійки»: буряк, помідори, червоний болгарський перець, цибуля, часник, хрін; гранат, червоний виноград, червоні яблука, свіжий інжир, полуниця; масло – рапсове, оливкова першого віджиму; приправи – всі види перцю, імбир, гірчиця. Як енергетичного підживлення підійде розбавлений гранатовий, калиновий або буряковий сік.

Меню для «четвірки»: злегка підсушені насіння і горіхи, морква, морська капуста, оливки, петрушка, кріп, кінза, естрагон; всілякі крупи; цільнозерновий хліб, вівсяні коржі; гриби в будь-якому вигляді. Хліб і вироби з білого рафінованого борошна краще взагалі виключити з раціону: для здоров’я «четвірок» він особливо шкідливий. Перед сном пийте відвар м’яти.

Меню для «п’ятірки»: баклажани, буряк, чорні оливки; ожина, чорна смородина, чорниця, малина, вишня, виноград темних сортів, свіжий інжир, сливи і чорнослив; квасоля темних сортів; приправи – шафран, мускатний горіх, гвоздика, базилік. Баклажани корисні в будь-якому вигляді. Їх можна навіть висушити і перемолоти – вийде відмінна приправа для супу і других страв.

Меню для «шістки»: гречка, коричневий рис; свіжий інжир, лохина; цукіні, кабачки, помідори, огірки, листовий салат, корінь селери; бобові; фініки, зелені яблука, груші, кавун, диня, абрикос, айва; оливкова олія; приправи – кардамон, кориця, гвоздика, ваніль, суміш перців. Гречка і коричневий рис повинні складати половину денного раціону. При перевтомі підвищить працездатність і зробить розум ясним какао-напій. Пити його слід без цукру і без молока, з додаванням ванілі.

Меню для «сімки»: гриби в будь-якому вигляді, особливо темні (наприклад, грузді або свинушки); авокадо, шпинат, листя і стебла селери; ананас, грейпфрут, яблука, груші, гранат, зелений агрус. Після їжі «сімок» корисно випивати склянку кислого свіжовичавленого соку (яблучного з додаванням лимона, журавлини, гранатового).

Меню для «вісімки»: кисломолочні продукти – кефір, натуральний йогурт з додаванням нарізаних фруктів, айран, сир, м’які сорти сиру, бринза; полуниця, зелені яблука, банани, черешня, вишня, полуниця, чорна смородина, морська капуста; житній бездріжджовий хліб. Не забудьте про рибу, в тому числі слабосоленую – два рази тиждень.

Меню для «дев’ятки»: риба і будь-які морепродукти (але не смажені), риб’яча ікра різних видів, морська капуста; огірки, цвітна капуста, брокколі, листовий салат, оливки; свіжовичавлені соки з кислих яблук, цитрусових; оливкова олія; напій з цикорію без додавання цукру. З настанням весни «дев’яткам» рекомендується включити в меню щавель.

По теме: ( из рубрики Нумерологія )

Оставить отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*

Top